Hästgård i Harplinge

Stall Lyngåkra är en modern hästgård belägen i Harplinge, där omsorg, kvalitet och gemenskap står i centrum. Genom en passionerad ledning och en dedikerad personal strävar Stall Lyngåkra efter att erbjuda en unik och omsorgsfull miljö för både hästar och deras ägare.

Med två stall, varav det nyare har imponerande 16 boxar, erbjuder Stall Lyngåkra förstklassiga faciliteter för hästvård. Varje box är designad med hästens välbefinnande i åtanke och kompletteras av moderna funktioner såsom uppvärmda sadelkammare och en bekväm spolspilta. Dessutom finns det en imponerande ridyta på 70×20 meter i det luftiga ridhuset samt en utomhusbana och en skrittmaskin under tak, vilket möjliggör träning och motion året runt oavsett väderförhållanden.

Bakom Stall Lyngåkras framgångar står det passionerade teamet Malin, Sabine och Sture Stenström. Med Malins expertis som C-tränare i dressyr och det glada och engagerade stallet är Stall Lyngåkra mer än bara ett stall – det är en levande gemenskap där hästägare möts, delar sina erfarenheter och njuter av hästsportens glädje.

Stall Lyngåkra har även fått erkännande för sin höga standard, som bekräftas av att de valdes som platsen för Cellbes höstkatalogsfotografering 2018. Detta är ett tydligt bevis på Stall Lyngåkras oöverträffade kvalitet och engagemang för att erbjuda de bästa möjliga förhållandena för både hästar och hästägare.

Sammanfattningsvis är Stall Lyngåkra en modern och professionell hästgård som erbjuder förstklassig vård, träning och gemenskap för alla hästälskare. Genom deras passion, dedikation och höga standard är Stall Lyngåkra en plats där hästar kan trivas och ägare kan känna sig trygga. Besök Stall Lyngåkra idag och upptäck den perfekta platsen för dig och din häst!

Flygbild på Stall Lyngåkra.

Stall Lyngåkra.